Fotbalul e întors pe toate feţele, pe bandă rulantă, cat ai zice 123!

24 dec. 20100 comentarii

Relansarea blogului Fotbalului pe banda rulantă prin trecerea de la blogspot la un domeniu propriu nu a rămas fără ecou. Sunteţi curioşi să aflaţi ce au scris alte bloguri de fotbal despre acest lucru? Pe mine m-a impresionat în mod extrem de plăcut prezentarea cît se poate de sinceră pe care a realizat-o autorul blogului MrSport. Iată doar o frază din ceea ce scrie MrSport: Va recomand FOTBAL PE BANDA RULANTA pentru calitatea articolelor si experienta placuta pe care o veti avea parcurgand acest blog. Atentie creeaza dependenta, sper ca nu ati uitat! Personal, mi-a plăcut tare mult titlul.

Probabil o sa-i cer acordul celui care semnează în blogosferă Camil Ressu pentru a-l folosi ca logo al acestui blog.

Fotbalul e întors pe toate feţele, pe bandă rulantă, cat ai zice 123!

Articol preluat de pe blogul MrSport


La mai putin de un an de la lansare pe Blogspot, FOTBAL PE BANDA RULANTA s-a mutat pe un domeniu propriu si chiar a avut curajul sa schimbe cu WordPress! Felicitari si succes la nou inceput!

Nu am povestit, nu am comentat nimic, despre nici un blog de sport scris in limba romana, pentru ca am considerat si consider in continuare, ca fiecare e liber sa scrie despre ce vrea, cum vrea si sa-si realizeze site-ul / blogul in ce format vrea si care considera ca il caracterizeaza mai bine!
Dar ca cum ii sade bine oricarei reguli, trebuie sa fie o exceptie, sa o intareasca! Exceptia se numeste FOTBAL PE BANDA RULANTA. De ce?
- a inceput ca si mine pe Blogspot. Remember eu cu sportro.blogspot.com
- a intampinat niste probleme cu blogul pe blogspot (ca si mine) si s-a hotarat sa-l schimbe direct pe domeniu propriu si cu WordPress. Remember poti instala si Blogspot pe domeniu propriu;
Recunosc ca FOTBAL PE BANDA RULANTA m-a gasit pe mine si m-a adaugat in blogroll-ul propriu! L-am vizitat din curiozitate prima data si apoi constant pentru posturile pe care le gaseam! Apoi si-a schimbat tema si a inceput sa-mi placa si ca design! (poate nu trebuia sa marturisesc, dar cine vrea sa aprecieze sinceritatea… :) )
O surpriza placuta am avut acum in ultimele zile ale toamnei 2010, cand am regasit FOTBAL PE BANDA RULANTA la adresa noua si probabil adresa forever. Forever pentru un blogger inseamna cat timp are el chef sa scrie si cat timp il provoaca cititorii. Dar Marian, autorul blogului FOTBAL PE BANDA RULANTA e un fost ziarist sportiv (ahaaa, cred ca m-a manipulat el cu tehnici ziaristice sa revin aproape zilnic :D ), asa ca probabil se va plictisi greu, pentru ca eu cred ca e pasionat de blog de fotbal!
Asa cum mi-a adus si mie, numai satisfactii si chiar titlul de CEL MAI BUN BLOG DE SPORT din Romania – MrSPORT.ro, probabil si lui Marian, saltul catre un domeniu propriu ii va aduce intr-un timp relativ scurt satisfactii nebanuite!

Spuneam de surpriza oferita de noul FOTBAL PE BANDA RULANTA! Cu un format intuitiv si usor de navigat, deloc incarcat si cu aceleasi posturi de calitate, bine informate si de argumentate, FOTBAL PE BANDA RULANTA te indeamna parca sa-l parcurgi si sa verifici in fiecare sectiune ce scrie! Vorbind de format, in mod cert acesta se va mai schimba, chiar si acum la inceput, iar pe parcurs in mod sigur. Ideea e ca mi-au placut sectiunile alese! Despre informatie, calitatea a ramas la fel de foarte buna, asa cum va spuneam, iar cantitatea a avut de suferit, normal intr-o perioada in care “inveti” lucruri noi, gen hosting, wordpress sau plugin-uri potrivite!

Socialization si promotion au fost de la inceput puncte forte ale autorului blogului: in blogroll se afla cele mai reprezentative si de notorietate bloguri de sport si/ sau fotbal scrise in limba romana, in acelasi timp gasesti blogul pe celebrele Facebook, Twitter, Digg si este promovat pe numeroase site-uri de promovare web!

Va recomand FOTBAL PE BANDA RULANTA pentru calitatea articolelor si experienta placuta pe care o veti avea parcurgand acet blog. Atentie creeaza dependenta, sper ca nu ati uitat! ;)
E 01 Decembrie – sa salutam renasterea blogului FOTBAL PE BANDA RULANTA!
Felicitari si mult succes Marian!

Dă mai departe :

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2012. Fotbal pe bandă rulantă - Toate drepturile rezervate Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Powered by Blogger