Preliminariile EURO 2012| România - Albania 1-1 (video)

4 sept. 20100 comentarii

ROMÂNIA - ALBANIA 1-1 (B. Stancu 80 / Muzaka 87)

România: Lobonţ - Contra (Mureşan '56), Radoi, Tamaş, Raţ - Torje, Cociş (Herea '78), Florescu, Deac - Marica, Daniel Niculae (Stancu '64). Antrenor: Razvan Lucescu.
Albania: Beqaj - Lila, Vangeli, Dallku, Cana, Curri, Agolli, Bulku, Duro (Muzaka '82), Skela (Lika '79), Bogdani (Salihi '56). Antrenor: Josip Kuze.
Gazeta Sporturilor: Cosmar
Sport.ro: Nationala a ingropat fotbalul
În debutul preliminariilor Campionatului European din 2012, reprezentativa de fotbal a României a făcut o figură cum nu se poate mai proastă, remizînd la Piatra Neamţ, scor 1-1, cu naţionala Albaniei. Dacă ne poticnim şi în faţa albanezilor, înseamnă că ne merităm soarta. Nu mai avem valoare, nu mai avem fotbalişti, nu mai avem curaj, ne tremură chiloţii în faţa anonimilor Europei. După cum am început, cred că iarăşi vom rămîne cu degetul în gură, uitîndu-ne lung după o calificare la un turneu final ... care nu mai vine. Şi poate că nu va mai veni nici în următorii 10 ani. Nu e doar vina selecţionerului Răzvan Lucescu, căruia acum i se cere capul, e vina sistemului fotbalistic românesc, care nu mai produce nici o valoare cam de mult. Deci, vom mai bifa o calificare ratată la un turneu final? Spune o veche vorbă: ce începe prost se termină şi mai prost...
 Sunteti curiosi sa aflati ce au scris cotidianele sportive despre meciul de pomina cu albanezii, de la Piatra Neamt? Aruncati o privire mai jos.
SPORT. RO |  Editia online a postului tv bucurestean este dura cu repzentativa lui Razvan Lucescu. Nationala a ingropat fotbalul. 
 PROSPORT | Editia onnline a cotidianului Prosport titreaza cu litere de-o schioapa: Albanizarea Romaniei.
Prosport: Albanizarea Romaniei
GAZETA SPORTURILOR |  Este un cosmar  nationala Romaniei. Cu astfel de rezultate, nu ne mai revenim niciodata.
Dă mai departe :

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2012. Fotbal pe bandă rulantă - Toate drepturile rezervate Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Powered by Blogger