Bloggerin.ro: Fotbal pe bandă rulantă este un blog excelent, cu conţinut de calitate şi informativ

15 oct. 20105comentarii

Siteul www.bloggerin.ro, care oferă informaţii utile tuturor bloggerilor, a realizat, la solicitarea mea, o analiză a blogului Fotbal pe bandă rulantă. Cum cererile sunt extrem de mari, mi-am aşteptat cuminte rîndul şi, după cîteva luni de aşteptare, a apărut şi review-ul acestui blog. Analizele sunt efectuate de  autorul Bloggerin.ro, un specialist în domeniul blogurilor şi oferă detalii extrem de interesante despre activitatea unui blog. Spre surprinderea mea, analiza a fost favorabilă, arătîndu-mi clar lucrurile bune realizate şi părţile la care trebuie să mai lucrez. 
Concluzia din analiza de pe Blogerin.ro este următoarea: "Fotbal pe bandă rulantă" este un blog excelent pentru cei interesaţi de sportul rege :) , cu conţinut de calitate şi informativ. De urmărit! Pentru cei pasionati de fotbal blogul este foarte util si interesant. Articolele sunt scrise bine, iar comentariile pertinente. Din acest punct de vedere, numai cuvinte de lauda!
Printre alte propuneri de îmbunătăţire a blogului mi-a fost sugerat să cumpăr un domeniu propriu. Un blog cu domeniu propriu este mai valoros decît unul găzduit de o platforma gratuită şi cred că "Fotbal pe bandă rulantă" ar merita şi justifica o astfel de investitie. Ideea este veche, însă intenţionam să o pun în practică la sfîrşitul anului, însă la sfaturile Bloggerin.ro am decis să-l cumpăr imediat. Probabil că în 10 zile va fi activ, sper ca formalităţile să nu dureze mai mult. Aşa că peste puţin timp, Fotbal pe bandă rulantă se va muta în casă nouă. Noua adresa a blogului va fi fotbalpebandarulanta.ro. Dacă se găseşte cineva să-mi dea nişte sfaturi cum aş putea să transfer blogul pe noul domeniu, i-aş mulţumi anticipat.
Citiţi analiza completă a blogului Fotbal pe bandă rulantă realizată de www.bloggerin.ro AICI 
Dă mai departe :

+ comentarii + 5 comentarii

16 octombrie 2010 la 04:40

Felicitari! Aprecierile celor de bloggerin.ro sunt cat se poate de conforme cu realitatea. Succes cu noul proiect! Sunt sigur ca va fi unul de succes!

Anonim
16 octombrie 2010 la 10:28

Alo
Am bucura de vizita site-ul dvs. aspectul său minunat şi de bună pentru toţi vizitatorii.

16 octombrie 2010 la 11:22

Analiza este cat se poate de corecta. Stiu foarte bine cum merg treburile, dar am uitat ceva... ma mut in casa noua. :D Voi astepta cu mare nerabdare sa te muti pe domeniu propriu. Felicitari!

16 octombrie 2010 la 13:48

Ma bucur ca analiza mea te-a ajutat sa iei aceasta decizie. Succes cu noul blog.

Din cate stiu exista solutii pentru a redirecta blogul pe noul domeniu.

16 octombrie 2010 la 15:32

Daca analiza este cit se poate de corecta, asa cum spuneti, este meritul autorului www.bloggerin.ro. A facut o analiza cit se poate de pertinenta, care m-a ajutat mult ca sa vad lucrurile bune si partile la care trebuie sa lucrez. Transferea blogului pe un domeniu propriu, la solicitarea Bloggerin.ro, este un pas inainte intr-un proiect care vizeaza imbunatatirea acestei pagini web. Cit se curind, veti vedea schimbari majore in activitatea acestui blog. Ma bucur ca va place Fotbalpe banda rulanta si sper sa ma cititi zilnic. Nu veti regreta, va asigur.

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2012. Fotbal pe bandă rulantă - Toate drepturile rezervate Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Powered by Blogger