Rezumate video Cupa Mondială 2010: Franţa - Africa de Sud 1-2 şi Mexic - Uruguay 0-1

22 iun. 20100 comentarii


FRANŢA - AFRICA DE SUD 1-2 (Malouda 70 /  Chumalo 20, Mphela 70), MEXIC - URUGUAY 0-1 (Luiz Suarez 43) Mexic şi Uruguay s-au calificat în optimi.
Mexic şi Uruguay puteau face şi un meci egal pentru a avea calificarea în buzunar, însă au preferat să joace fotbal, aşa că a cîştigat selecţionata din Uruguay. Ambele merg mai departe, meritat am zice, dintr-o grupă în care nu erau favorite. În schmb, celălalt meci din grupă poate fi catalogat astfel: o victorie tristă pentru Africa de Sud, o înfrîngere amară pentru Franţa. Ţara organizatoare şi fosta campioană mondială ies din peisajul Cupei Mondiale. Pentru Franţa, deziluzia este imensă: 0 victorii, 2 înfrîngeri, doar un amărît de egal. Mai ruşinoasă decît prestaţia lamentabilă a francezilor este gestul selecţionerului Domenech, care a refuzat să-i strîngă mîna, la finalul jocului, omologului său din Africa de Sud, Pareira.
Clasamentul final al grupei A: 1. Uruguay 7 puncte; 2. Mexic 4 p; 3. Africa de Sud 4 p; 4. Franţa 1 p.
Vezi gestul selecţionerului Franţei, Domenech, care a refuzat să dea mîna cu antrenorul Africii de Sud, Parreira
Dă mai departe :

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2012. Fotbal pe bandă rulantă - Toate drepturile rezervate Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Powered by Blogger