Adrian Mititelu anunţă pe blog: Ţicleanu e noul antrenor al Craiovei

21 iun. 20104comentarii

De cînd şi-a făcut blog, Adrian Mititelu, patronul Universităţii Craiova, anunţă noutăţile de la club pe pagina sa web. Apoi apar ştirile şi în ziare, totul fiind o chestiune de promovare a blogului. Important este că aflăm repede ce mai e nou la U Craiova. Totul se petrece în acelaşi clişeu: Vă anunţ, dragi prieteni, că în urmă cu cîteva minute... Clicklînd blogul, am aflat că noul antrenor al Universităţii Craiova este Aurică Ţicleanu, staff-ul tehnic fiind întregit de Sandu Tăbîrcă (director sportiv), Silviu Lung (antrenor portari), George Biţă (antrenor secund), Gabriel Martinez Poch (preparator fizic). Preşedinte e de cîteva zile o altă glorie a Craiovei Maxima, Gheorghiţă Geolgău. Sunt şi o grămadă de comentarii ale cititorilor, majoritatea nefiind de acord cu această numire, însă Miti le răspunde tuturor: Sunt convins că Ţicleanu va reuşi. Tot respectul pentru Ţicleanu, însă a mai fost în cîteva rînduri la Craiova şi nu a făcut mare brînză. Citiţi şi voi comentariile fanilor Ştiinţei şi ce le răspunde Mititelu. CLIK AICI
Dă mai departe :

+ comentarii + 4 comentarii

22 iunie 2010 la 13:19

Tocmai ce vorbeam pe Twitter despre aceasta numire,si crezui ca tu nu apucasi sa scrii pe blog.Vruiam sa te anunt eu daca nu vedeam scris.Aveti un oltean intr-o echipa olteneasca.Sweet!!!

22 iunie 2010 la 18:17

mda...becali mai trebuie sa isi faca blog si gata...

nu stiu pentru ce l-a facut...dar in fine....
de la nuh ce mare jucator argentinian a ajuns la ticleanu asta...hmmm

22 iunie 2010 la 21:02

o sa fac un blog si pe blogspot cred despre muzica...si as vrea sa stiu daca esti tentat sa mi te alaturi...daca merge treaba facem un domeniu...ce zici?

22 iunie 2010 la 22:15

OK. Te-am adaugat in blogroll. Nu ma pricep la muzica, asa ca eventual putem face doar un parteneriat prin schimb de link sau de banner. Ca sa intretin un blog sau un site pe aceasta tema nu ma intereseaza. Bafta multa.

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2012. Fotbal pe bandă rulantă - Toate drepturile rezervate Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Powered by Blogger