Citiţi Ziarul de Fotbal nr. 13

16 iun. 20101comentarii

A apărut numărul 13 al publicaţiei online Ziarul de Fotbal, care ne este oferită de prietenul nostru Ivan Goncearuc. Un număr special dedicat Campionatului Mondial, cu multe noutăţi  despre acest eveniment sportiv. Îi mulţumim lui Ivan Goncearuc pentru că ne oferă acest splendid digest al blogosferei fotbalistice şi îi apreciem nespus munca depusă. Este neobosit prietenul Ivan, mai ales că munca de producător tv la un post din Chişinău îi lasă puţin timp disponibil. Aşadar, delectaţi-vă cu noutăţile din ultimul număr al Ziarului de Fotbal, pe care îl găsiţi în coloana din dreapta al acestui blog.
Dă mai departe :

+ comentarii + 1 comentarii

16 iunie 2010 la 15:21

Aş vrea să te regăsesc şi pe tine pe paginile numărului următor. Dacă vrei să scriii o retrospectivă a ceea ce s-a jucat pînă acum (mai exact pînă la data ieşirii următorului număr).
Sau pot să organizez o rubrică a ta, cu fragmentele pe care le publici pe blog. Vreau să-ţi iei locul meritat între autorii stabili ai acestui Ziar.

Prietenul tău, Ivan.

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2012. Fotbal pe bandă rulantă - Toate drepturile rezervate Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Powered by Blogger