Rezumate video Cupa Mondială 2010: Brazilia - Coreea de Nord 2-1

15 iun. 20100 comentarii


Brazilia a învins la meciul de debut la Cupa Mondială selecţionata Coreei de Nord, cu scorul de 2-1, într-un meci contînd pentru grupa G. Naţionala Selecao a deschis scorul prin Maicon, în minutul 55, Elano a mărit avantajul în minjtul 72, însă asiaticii au redus din diferenţă, prin Jong Tae Se, în minutul 89. Îl înţelegem pe selecţionerul Baziliei, Carlos Dunga, care a afirmat că important este să cîştigi, însă de la naţionala care a fost prezentă la toate ediţiile Cupei Mondiale ne aşteptam la altceva. Nu mai este acel fotbal-spectacol cu care Brazilia ne-a obişnuit, Dunga a închis jocul, lăsînd puţine spaţii de exprimare fotbaliştilor săi. Brazilia a învins, dar n-a convins. Mai mult, s-a chinuit cu coreenii... Următoarele partidele ale grupei G: Brazilia - Costa de Fildeş (20 iunie), Portugalia - Coreea de Nord (21 iunie).
Clasament: 1. Brazilia 3 puncte (golaveraj 2-1); 2. Coasta de Fildeş 1 (0-0) 3. Portugalia 1 (0-0); 4. Coreea de Nord 0 (1-2).
Dă mai departe :

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2012. Fotbal pe bandă rulantă - Toate drepturile rezervate Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Powered by Blogger