Aurel Ticleanu nu mai e antrenor la Universitatea Craiova! A fost demis!

22 aug. 20101comentarii

Ticleanu n-a apucat sa imbrace paltonul pe banca Craiovei!
Mandatul antrenorului Aurica Ticleanu pe banca tehnica a Universitatii Craiova a luat sfirsit, a anuntat cu putin timp in urma patronul Adrian Mititelu pe blogul sau personal. 3 puncte din 5 etape este palmaresul lui Ticleanu, prea putin pentru a putea spera la redresarea echipei, asa ca Mititelu l-a... demis. Ticleanu a mai antrenat in doua-trei rinduri gruparea din Banie, insa nu a reusit mare brinza, fiind demis dupa putin timp. Avea dreptate un om de fotbal din Banie cind spunea ca Ticleanu nu va apuca sa imbrace paltonul la cirma echipei. Fatal  lui Ticleanu i-a fost ultimul rezultat, Astra - Universitatea 2-2. Oache se va intoarce probabil in tarile arabe, in timp ce lui Piturca i se deschid din nou portile Craiovei. Depinde doar de Piti daca se incurca cu Mititelu, mai ales ca are o experienta trista cu un alt patron, Jiji Becali, de la Steaua.
Aveti mai jos rezumatul meciului Astra - U Craiova 2-2 (Popara 35, Rohat 64 / Piturca 28, Ciuca 72), din etapa a V-a din Liga I.

Foto: captura Youtube
Dă mai departe :

+ comentarii + 1 comentarii

23 august 2010 la 12:16

Salut,Marian. Ti-ai rezolvat problema? Daca da si esti acum in Craiova,mi-ar face placere sa ne intalnim in cursul zilei de maine,sau in cel mai rau caz miercuri. Astept raspunsul tau aici,sau pe adresa mea de email. O zi placuta in continuare!

P.S. Tinem legatura in continuare.

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2012. Fotbal pe bandă rulantă - Toate drepturile rezervate Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Powered by Blogger