Ivan Goncearuc, un suflet mare al blogosferei fotbalistice şi nu numai

18 aug. 20103comentarii

Poate că blogosfera fotbalistică ar fi mai săracă dacă nu ar fi existat acest băiat teribil din Chişinău, Ivan Goncearuc. L-am cunoscut cu cîteva luni în urmă şi m-a fermecat stilul său de a scrie. Am remarcat  că provine din lumea presei, am recunoscut imediat că are condei jurnalistic. Deformaţie de ziarist, doar am lucrat în presă un deceniu şi nu era dificil să fac diferenţa dintre un amator şi un profesionist. Ulterior, am descoperit că Ivan este mai mult decît un frate pentru cei din blogosfera fotbalistică. Cînd unul are nevoie de sfaturi, Ivan este primul care se oferă. Trebuie să recunoaştem, puţini pe lumea asta sunt ca Ivan. Mai mult, de cîteva luni scoate o publicaţie online - Ziarul de fotbal - care se bucură de succes. Selectează de unul singur articolele de pe blogurile de fotbal, le pune în pagină şi apoi scoate cel mai complet digest al blogosferei. Din asta se alege doar cu respectul cititorilor. Şi cu mulţumirile unor cititori care, cu mîna pe suflet, afirmă că preferă să citească Ziarul de fotbal în detrimentul ziarelor de specialitate.
În viaţa de zi cu zi, Ivan este producător la Publika Tv din Chişinău. Tot ce apare pe sticlă, ştiri, reportaje, emisiuni sau meciuri în direct, sunt filtrate de Ivan. O muncă grea, dar pe care Ivan o face cu mare plăcere. Aşa cum scoate publicaţia online de care vorbeam mai devreme sau cum îşi măreşte numărul de cititori pe blogul său - www.ivangoncearuc.blogspot.com - postînd ştiri şi comentarii mai mult decît interesante. În concluzie, mă bucur că îl cunosc - cel puţin pe net - pe acest suflet mare pe numele său Ivan Goncearuc.
Aştept cu nerăbdare ce surprize ne va oferi Ivan în viitorul apropiat. Aşa cum ne-a obişnuit, vine mereu cu ceva nou, ne lasă pe toţi cu gura căscată. Goncearuc dacă n-ar fi existat, ar fi trebuit inventat. Chestia asta despre existat şi inventat a spus-o un mare poet romăn despre marele şi inegalabilul Mihai Eminescu. Sincer, însă, asta este părerea mea despre Ivan. Citiţi-l şi voi şi vă veţi convinge!
Mai multe despre acest băiat teribil găsiţi pe blogul său personal www.ivangoncearuc.blogspot.com
Dă mai departe :

+ comentarii + 3 comentarii

19 august 2010 la 01:06

Este doar un fel de a spune.Omul asta merita respectul tuturor pentru articolele sale din lumea sportiva si nu numai.Apreciez in mod deosebit felul cum gandeste fiecare articol,aratandu-mi in dese randuri ca este un profesionist desavarsit.La cat mai multe astfel de initiative,Ivan.

P.S. Sunt un admirator al articolelor tale,ca mai toti bloggerii cu caracter 100% sportiv.O seara buna Marian. Apreciez foarte mult ca-l faci pe Ivan Goncearuc sa se simta realizat pe toate planurile.

19 august 2010 la 01:30

Merci, prietene pentru cuvintele frumoase.

19 august 2010 la 01:44

Din pacate nu mai sunt la Publika TV de vreo 2 saptamini. Dar in scurt timp voi lansa un proiect absolut nou pentru blogosfera basarabeana, la care va voi invita pe toti sa participati.

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2012. Fotbal pe bandă rulantă - Toate drepturile rezervate Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Powered by Blogger