Cum vor arăta stadioanele Cupei Mondiale din 2018 (Rusia) şi 2022 (Quatar) ?

24 dec. 20100 comentarii

• FIFA ne-a surprins cu desemnarea Cupei Mondiale din 2018 în Rusia şi 2022 în Quatar • Stadioanele care vor găzdui aceste competiţii vor arăta super, asigură organizatorii • Unele sunt doar în stadiu de proiect, aşa că vă propun să le vedem
Cu cîteva zile în urmă, FIFA a desemnat ţările care vor găzdui Cupa Mondială de fotbal din anii 2018 şi 2022. În dorinţa de a lărgi aria de desfăşurare a acestei grandioase competiţii, forul mondial al fotbalului ne-a oferit două premiere, trimiţînd Mondial pentru prima oară în Rusia şi în Quatar. Aşadar, Rusia va fi gazda Mondialului din 2018, iar în 2022 crema fotbalului va poposi în Quatar. Pînă şi Barak Obama s-a arătat surprins, afirmînd că s-au luat decizii greşite.
RUSIA. Cea mai importantă competiţie găzduită de această ţară a fost Olimpiada din 1980. Pînă în 2018, Rusia va fi gazda Olimpiadei de iarnă din 2014. Rusia a fost aleasă de FIFA dintr-o listă care includea Anglia, Spania-Portugalia şi Belgia-Olanda.
STADIOANELE DIN RUSIA (video)


QUATAR, PREMIERA DIN ŢĂRILE ARABE
Pentru prima oară în ţările arabe, Mondialul va poposi în 2022 în micuţul stat Quatar. Cunoscut doar prin găzduirea unor etape din Formula 1, iată că acest stat a fost favoritul FIFA. Nu are decît 3 stadioane, însă va trebui să construiască alte 9 pînă în 2022. În premieră, se pare că, din cauza climei de acolo, Mondialul se va disputa în luna... ianuarie. Oricum, organizatorii asigură că toate arenele vor dispune de aer condiţionat. Quatar-ul a fost ales în detrimentul SUA, Japonia şi Coreea de Sud.
STADIOANELE DIN QUATAR (video)

Dă mai departe :

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2012. Fotbal pe bandă rulantă - Toate drepturile rezervate Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Powered by Blogger