Picătura de adevăr

2 iul. 20100 comentarii

CINE SE SCUZĂ SE ACUZĂ. Marcello Lippi: Nu am lăsat acasă nici un jucător care merita să joace în Naţionala Italiei. Replica celui vizat, Antonio Cassano, a fost promptă: Are dreptate, eu sunt în luna de miere, în Insulele Fiji.
PELE NU-L ÎNGHITE PE MARADONA. Pele: Înainte de a spune că Maradona e cel mai bun fotbalist din toate timpurile, trebuie spus cine e cel mai bun argentinian. Există un Di Stefano, care merită acest merit. Apoi, Maradona a trebuit să înveţe să dea cu capul şi cu piciorul drept, lucruri pe care nu le ştia. 
ION NECULAE, PATRON FC BRAŞOV. Nu ne-am înţeles cu antrenorul Materazzi, acesta este motivul demiterii acestuia. Italianul nu a avut timp să arate ce ştie, fiind dat afară după 3 zile. Un adevărat record.
LUCA TONI CAUTĂ GOLURILE PIERDUTE. Transferat la Genoa, atacantul italian Luca Toni a spus: Vreau să cîţtig titlul de golgheter aici. Toni, de cînd a jucat la Bayern Munchen, nu mai găseşte drumul spre gol. Nu mai sperie pe nimeni atacantul care spărgea apărările acum doi ani.
Dă mai departe :

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2012. Fotbal pe bandă rulantă - Toate drepturile rezervate Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Powered by Blogger