Ce umilinţă! Germania distruge Argentina lui Maradona cu 4-0!

3 iul. 20101comentarii

ARGENTINA - GERMANIA 0-4 (Muller 3, Klose 68, 89, Friedrch 74)
A mai ieşit o favorită din cursă. Argentina lui Diego Armando Maradona a fost spulberată de Germania. 4-0 le-au dat germanii oamenilor lui Maradona. Umilinţă! Cine ar fi crezut? Încă o echipă sud-americană, după Brazilia, îşi face bagajele din Africa de Sud. Nici măcar caracatiţa aia care a indicat victoria Germaniei în acest sfert de finală nu ar fi putut ajunge pînă la a prezice catastrofa Argentinei. Maradona abătut pe bancă este fotografia acestei echipe care se cară acasă după ce făcuse un bun Mondial. O Argentină mică, mică de tot, cît o furnică în faţa Germaniei, care a părut un elefant, care distruge totul în calea sa. Cînd e să-ţi meargă rău, nu ai ce face. Vor fi critici la adresa lui Maradona, mai ales că nu l-a băgat în teren pe Milito, omul cu golurile în Champions League pentru campioana europei intercluburi. Nu trebuie omise meritele Germaniei. O echipă tînără, care a dominat partida de la un capăt la altul. Joc frumos, combinaţii de efect, procentaj ridicat la finalizare.
Siteul ziarului spaniol Marca a titrat imediat după această partidă de groază pentru sud-americani: Argentina lui Maradona umilită. Corriere dello Sport a scris: Germania, ce spectacol! Argentina se întoarce acasă. O Globo a titrat: Germania umileşte Argentina cu 4-0.

Fotografii: Imagini preluate de pe siteurile ziarelor Marca (Spania), Corriere dello Sport (Italia) şi Globo (Argentina).
Postat: 3 iulie 2010, ora 18:07
Dă mai departe :

+ comentarii + 1 comentarii

4 iulie 2010 la 14:09

Din pacate pentru Diego, s-a vazut in acest meci ca nu este un mare antrenor.Pacat pentru el...trebuia sa fie Mondialul lui

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2012. Fotbal pe bandă rulantă - Toate drepturile rezervate Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Powered by Blogger