Hotărîţi-vă: care este primul ziar 3 D, Prosport sau Gazeta Sporturilor?

30 iun. 20103comentarii

// Pe 1 iulie, ambele ziare de sport sunt tipărite în 3D //  De acord cu această premieră, dar care este primul ziar de sport 3D, dacă apar în aceiaşi zi? //
Prosport şi Gazeta Sporturilor vor ieşi mîine, 1 iulie, pe tarabe în ediţie 3D. Este o premieră în România, putem citi ziarul în viziune tridimensională, că doar e la modă 3D-ul. Pe scurt, ziarele respective se vînd mîine cu ochelari 3D (cu o lentilă roşie şi una albastră) pentru a le putea citi. Mai bine spus fotografiile şi reclamele din ziare, care vor fi prelucrate de tehnoredactori pentru a putea fi vizionate 3D. Este o premieră pentru România. Mai mult, ar fi primele ziare de sport din Europa care vor fi tipărite 3 D.
Frumos, domnilor ziarişti, într-o eră în care ziarele tipărite pe hîrtie mor, fiind la modă ediţiile online pe net, tehnologia ne invadează şi în acest domeniu. Dar pe mine altceva mă frămîntă. Care este, totuşi, primul ziar 3 D din România: Prosport sau Gazeta Sporturilor? Fiecare publicaţie îşi face reclamă stufoasă pe această temă, ceva de genul noi suntem primul ziar 3D. Dacă ies pe tarabe în aceiaşi zi, cum dracului putem spune cine e primul şi cine e al doilea?!? Înţeleg că e dură concurenţa, nu ieşi pe piaţă cu ceva nou, pierzi tirajul şi, mai apoi, că tot nu e nici o şansă să scăpăm de criză, ajungi ziar falimentar.
Din cîte am citit, Cătălin Tolontan, redactorul-şef al Gazetei, a anunţat primul pe blogul său iniţiativa 3 D, preconizată pentru vineri, 2 iulie. Mai apoi, probabil la nici 24 de ore distanţă, Prosportul îşi făcea reclamă pe site că va tipări ziarul 3 D pentru joi, 1 iulie. Gazeta Sporturilor a revenit însă în forţă şi a anticipat ziua, pentru că rămînea de căruţă, deşi iniţiativa îi aparţinea. O să iese scandal, trusturile de presă care editează ziarele respective încercînd să spargă piaţa. Oricum, ziarele de sport de acum nu mai sunt publicaţiile de altădată. Calitatea a scăzut mult, nu prea îţi mai arde să dai 1 leu la chioşc. Se merita cu ani în urmă, cînd rămîneai uimit de un comentariu care te ungea la suflet al lui nea Vanea, regretatul Ioan Chirilă. Tocmai din acest motiv, multă lume pasionată de sport caută să citească ştirile pe bloguri. Aici, pe bloguri, ai informaţia curată, scurtă, la obiect. Şi fără publicitate inutilă. Am dreptate sau nu?
Pe noi, cititorii de ziare de sport, ne doare în cot de concurenţa respectivă. Vrem doar să ştim care e primul ziar 3 D din România: Prosport sau Gazeta Sporturilor? Sincer, pentru mine, Gazeta a anunţat prima apariţia ziarului în 3 D, de drept meritele i s-ar cuveni pentru această revoluţie în presă. Ce spuneţi? Mîine, după ce răsfoiţi ziarele cu ochelarii tridimensionali pe nas, puteţi lăsa un comentariu pe acest blog. Cele mai interesante vor fi trimise redacţiilor ziarelor respective.
Ziarul Gazeta Sporturilor în 3D

Vedeţi mai multe şi despre Prosport

Postat: 30 iunie 2010, ora 22:43
Dă mai departe :

+ comentarii + 3 comentarii

30 iunie 2010 la 23:15

in presa noastra sportiva e o balacareala totala...si cat mai putine articole de calitate

30 iunie 2010 la 23:45

hello! warm greeting ^^!
you have a nice blog 0_0

by the way,
if you need to find Unique Font, you can go to our website.

best regards;

1 iulie 2010 la 10:28

Primul sau nu, s-au vandut ca painea calda. Am ajung pe la 9-10 la chioscuri si nimic.

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2012. Fotbal pe bandă rulantă - Toate drepturile rezervate Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Powered by Blogger