Fotbalul italian a rămas în chiloţi

26 iun. 20102comentarii

Cotidianul italian Gazzeta dello Sport face în ediţia de astăzi o analiză la sînge rece a situaţiei fotbalului italian, titlul din prima pagină fiind semnificativ: În chiloţi! De ce am ajuns aşa.... Este publicată o fotografie cu căpitanul Italiei, Fabio Cannavaro, şi sunt prezentate cîteva motive ale crizei prin care trece Naţionala Italiei. Argumentele prin care ziarul citat vede fotbalul italian redus doar în chiloţi ar fi numărul mare al jucătorilor străini din campionatul intern, lipsa unor jucători de valoare, criza economică, cultura fotbalistică (contează doar rezultatul). Oricum, Cesare Prandelli, noul selecţioner, îşi începe munca chemîndu-i la lot tocmai pe cei care nu i-a vrut Marcello Lippi, pe umerii căruia a căzut responsabilitatea ruşinii de la această Cupă Mondială.
Dă mai departe :

+ comentarii + 2 comentarii

26 iunie 2010 la 13:30

La ce super fotbal a fost cel italian, trece acum printr-o perioada proasta acum. Dar la ce oameni de valoare fotbalistica au italienii (antrenori, jucatori, juniori, conducatori, etc) sunt convins ca se vor remonta destul de repede.

27 iunie 2010 la 15:51

da intradevar italiennii au dezamagit ...dar era de asteptat...jucatori fara valoare au fost in lot la fel ca la francezi..

prea multi jucatori de la juventus in echipa..juventus care a dezamagit in sezonul precendent

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2012. Fotbal pe bandă rulantă - Toate drepturile rezervate Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Powered by Blogger