Adrian Mititelu a dat drumul la blog, are imagini cu el călare pe cal

14 iun. 20104comentarii

Secţiunea foto e cool: sunt poze cu Mititelu călare pe cal, în haine de militar  sau de cînd avea 6 ani şi se tăvălea în iarba verde din satul natal! Merită văzută!!!
Adrian Mititelu, nimeni altul decît patronul Universităţii Craiova, a inaugurat în această seară de 14 iunie 2010 propriul blog. Se doreşte să fie un dialog între patronat şi fanii Universităţii. Primul material postat se cheamă Bine aţi venit, prieteni! şi se vrea a fi un fel de prefaţă la intenţiile lui Mititelu în relaţia cu suporterii clubului oltean. Sunt mai multe secţiuni pe blog, date personale, fotografii, video! Apropo de fotografii, acestea sunt din arhiva personală a autorului. Accesaţi aşadar acest blog dacă vreţi să-l vedeţi pe Mititelu cînd avea şase ani, cînd era militar sau... călăre pe cal. Toate bune şi frumoase, poţi lăsa şi comentarii, însă nu le poţi vizualiza! La ora cînd scriu aceste rînduri, sunt deja 18 comentarii, dar de văzut le vede doar Mititelu! Păi, domnule Mititelu, ăsta nu mai blog, nu mai este comunicare directă cu cititorul. Uitaţi-vă la blogerii cu experienţă, lasă toate comentariile ciititorilor, indiferent că lumea îi laudă sau îi înjură... De  ce oare vă este teamă de nu le lăsaţi să se vadă ce gîndeşte lumea despre dumneavoastră? Blogul poate fi accesat aici:  www.adrianmititelu.ro
PS: A doua zi dimineaţa au apărut şi comentariile cititorilor. Să fi fost o problemă tehnică sau a trebuit să le selecteze înainte de a le publica?
Dă mai departe :

+ comentarii + 4 comentarii

14 iunie 2010 la 22:29

Marian@ De hot. Oare nu crezi ca le permite Mititelu fanaticilor sa-l injure,chiar daca este virtual.

14 iunie 2010 la 22:35

Ai perfectă dreptate, Ionut! Scriam si săptămîna trecută că, la cît îl iubesc fanii, va elimina comentariile după 24 de ore. Le-a eliminat din start. Nu asa se face, dar ce poti să ceri de la Mititelu! Dar isi face imagine, in nici două ore, are peste 500 de vizualizări. Ce zici de noul preşedinte de la Barca?

Adrian Oancea
14 iunie 2010 la 23:35

Păi, de ce să lase comentariile pe blog? Ca să vadă toată lumea cum il injură suporterii? Imi aduc aminte că după un meci, toti ii ziceau de bine pe siteul ziarului lui. M-am spart de ris la cite chestii am citit acolo. Peste putin timp, vreun redactor mai destept s-a prins si a sters toate comentariile

15 iunie 2010 la 07:56

Marian@ Sandro Rosell este Florentino Perez in persoana,dar dupa ce-am vazut in prima zi sper sa-si revina cu picioarele pe Pamant.
Omul vrea sa distruga cantera clubului,care este cea mai buna din lume,dupa cum stim cu totii.A avut o discutie cu vechiul sau prieten Joan Laporta si vad ca sunt pe aceeasi lungime de unda in privinta unor lucruri,iar asta n-are decat sa ma bucure. Sper sa nu faca ceva neprevazut acest Rosell,cum ar fi spre exemplu punerea unui sponsor pe tricou.Ar insemna automat intreruperea unei traditii vesnice. Ar fi pacat!

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2012. Fotbal pe bandă rulantă - Toate drepturile rezervate Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Powered by Blogger