Fantastica seara europeana in Liga Campionilor

24 aug. 20100 comentarii


Cea mai titrata competitie intercluburi de pe batranul Continent,UEFA Champions League,ne-a oferit astazi in mansa retur a play-offului partide dramatice,care au incalzit sufleteste atmosfera la fata locului in marea majoritate a stadioanelor unde s-au disputat respectivele meciuri.Microbistii au asistat astazi la o premiera absoluta in Liga Campionilor: calificarea in faza grupelor a gruparii portugheze Sporting Braga,aflata in premiera in aceasta intrecere fotbalistica ce aduna cele mai puternice formatii ale Europei.

Modul cum au obtinut calificarea acesti bravi portughezi este demn de o mandrie nationalista desavarsita.Gruparea din nordul Portugaliei a avut o seara din aceia a marilor formatii europene,demonstrand tuturor ca nu au venit pe Estadio Sanchez Pizjuan ca ''mielul la taiere''. Dupa 90 de minute de-a dreptul infernale,Sporting Braga a reusit o victorie superba in fata unei grupari andaluze,parca depasita de miza acestei intalniri importante,scor final 4-3. O multime de jucatori portughezi si brazilieni au facut ca micuta grupare din Braga sa sarbatoreasca in premiera calificarea in grupele celei mai titrate competitii europene. Omul meciului a fost de departe Lima,un varf de lance brazilian care si-a desavarsit opera cu un hat-trick senzational.

Tragem o privire de aceasta data la vecinii nostrii moldoveni si vom vedea ca au fost pur si simplu surclasati de un FC Basel parca prea experimentat sa cada in plasa unui Sheriff Tiraspol care nu a putut face fata presiunii imense ce au cazut pe umerii lor.Scorul final a fost de 3-0 si nu mai are nevoie de niciun comentariu,lipsa de valoare a moldovenilor spunandu-si cuvantul. Ajungem in tara sfanta ( Israel) si vom vedea un rezultat de egalitate intre Hapoel Tel-Aviv si Red Bull Salzburg,scor final 1-1,dar modul cum au trait fanii ''demonilor rosii'' este de neimaginat.Chiar daca au obtinut o victorie superba pe taram austriac,3-2,israelienii au fost depasiti la aproape orice capitol de o grupare din Salzburg dornica sa intoarca rezultatul in favoarea sa si astfel sa produca stupoare pe Bloomfield Stadium.Socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ pentru formatia antrenata de Huub Stevens,Hapoel Tel-Aviv transand calificarea cat se poate de eroic,chiar in ultimul minut.Autorul golului care a produs entuziasm in tribune a fost Eran Zahavi.

Inca doua dueluri europene se afla in momentul de fata in prelungiri,iar dramatismul atins pe Constant van den Stock,respectiv Marazzi este incredibil.

Dă mai departe :

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2012. Fotbal pe bandă rulantă - Toate drepturile rezervate Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Powered by Blogger