Casillas a sărutat-o cu foc pe Sara Carbonero în direct (video)

12 iul. 20106comentarii


Un interviu încheiat în modul cel mai fericit, cu un sărut între protagonişti în direct. Casillas, portarul Spaniei, a fost intervievat după finală de Sara Carbonero, frumoasa sa prietenă, care a stat în spatele porţii la fiecare meci şi i-a adus noroc.
Dă mai departe :

+ comentarii + 6 comentarii

Anonim
12 iulie 2010 la 08:02

Spania s-a specializat in 1-0. Deseneaza frumos la mijlocul terenului, insa ii lipseste ceva in fata portii, cu toate stradaniile lui Villa, care este, asta e clar, un foarte foarte bun atacant. Nu sunt neaparat convins ca aseara Furia Roja a fost cea mai buna echipa, adica asa la modul clar, au fost acolo. Oe ade-alta parte ar fi fost foarte neplacut sa vedem 11m intr-o finala mondiala.In sfirsit, felicitari Spania si propun sa facem cumva sa-l reducem la tacere pe caracatitzul Paul, acest OTVist al Mondialului.

12 iulie 2010 la 08:25

Ciao! caloroso saluto.
il tuo blog sembra piacevole.

Se siete alla ricerca di carattere univoco, è possibile visitare il nostro sito web.

Con i migliori saluti;

12 iulie 2010 la 08:26

WAGs aici, pe banda rulanta? :D

Imi place! Ne prezinti si WAGurile olandezilor?

12 iulie 2010 la 18:10

Risposta x FONT LOVER
Grazie per aver visitato mio blog. Se tu dici che e piacevole sono contento. Sei uno dei tanti italiani che hanno visitato questo blog, ma sei primo che mi fa un commento. Per il momento mi piace questo design del blog. In futuro, se cambio ideea daro un ochio sul tuo sito. Ti aspetto qui per un altra volta. Salve!

12 iulie 2010 la 18:15

Raspuns pentru MrSPORT:
Voi scrie si despre femeile fotbalistilor olandezi cind voi gasi ceva dragut. Dar in nici un caz nu voi prezenta acele femei care, ca sa-si faca publicitate, anunta ca se dezbraca in public daca echipa x sau y ia titlul. Una singura va ramine in istorie pentru asa ceva, italianca Sabrina Ferilli. Celelate sunt doar niste starlete in cautarea succesului cu orice pret. Multumesc pentru comentarii si te mai astept pe aici.

12 iulie 2010 la 19:23

Prea tare faza!

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2012. Fotbal pe bandă rulantă - Toate drepturile rezervate Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Powered by Blogger