U Craiova s-a prabusit in finalul meciului cu Poli Timisoara (video)

15 aug. 20104comentarii

U CRAIOVA - POLI TIMISOARA 1-1 (Al. Piturca 52 / Zicu 90+2) 
S-a intors U Craiova pe stadionul unde a cunoscut marile succese dupa 9 luni petrecute in exil, la Turnu Severin. 17.000 de olteni s-au adunat duminica seara in templul fotbalului oltenesc, e vorba despre stadionul Ion Oblemenco, insa revenirea echipei acasa nu a fost satisfacatoare. Doar un punct smuls cu Politehnica Timisoara, 1-1, in cadrul etapei a 4-a a Ligii I. Dupa o prima repriza seaca, in care singurul lucru de remarcat ar fi o faza in care oltenii au cerut, pe buna dreptate, un penalty, in mitanul secund Alex Piturca a deschis scorul si se parea ca Ticleanu si ai lui au spart ghinionul, pregatindu-se sa contabilizeze, in sfirsit, prima victorie. Craiova s-a prabusit insa in finalul meciului, cind a fost egalata de Zicu in ultimul minut de prelungiri. Timisoara poate ca a meritat remiza, a stiut sa profite de retragerea in defensiva a oltenilor. Poate ca aici s-a pierdut meciul. Craiova inca nu stie sa tina de rezultat. Doar 2 puncte in 4 etape, locul 15 in clasament, o diferenta enorma de puncte si si de joc fata de, de exemplu, Gaz Metan Medias, echipa cocotata in acest moment pe primul loc al clasamentului. 
Vezi rezumatul meciului
Dă mai departe :

+ comentarii + 4 comentarii

16 august 2010 la 17:01

Dupa ce au marcat, oltenii au folosit tactica pur romaneasca (daca dai gol te retragi in spate si astepti...sa se termine meciul si sa castigi fara sa te mai chinui sa si ataci). Shawormarul de Zicu a dat 2 goluri pana acum la Poli...la cat mai multe dar pe mine tot nu ma convinge ca e fotbalist.

De ce ai pus emblema craiovei alb-violeta si a lui Poli alb albastra?

Fan alb-albastru
16 august 2010 la 20:57

Aveti rabdare cu Ticleanu. E prea devreme sa dam verdicte. A mai fost la Craiova si n-a facut nici pe dracu. Dar nu e vina lui. Singurul vinovat e Mititelu. Patronul asta cu burta si ochelari isi bate joc de Craiova si de Oltenia fotbalistica. Oricum, suntem obisnuiti cu locurile din coada clasamentului. Asta e mizeria in care se scalda Miti, adica Mititelu. E naspa, oltenilor.

Valentin N
16 august 2010 la 21:36

A fost ghinion. E o vrajeala chestia aia ca a tinut de rezultat. Si marile echipe ale lumii tin de rezultat, ce dracu! Craiova isi va reveni. Nu ma credeti... Aveti rabdare, fratilor!!!

16 august 2010 la 21:39

Sunt in vacanta, nu sunt acasa, asa ca am pus ce am gasit disponibil pe internet. Chiar nu mi-am dat seama de chestia asta in momentul postarii. Hai, ca nu e chiar asa de rau, e chiar dragut! Sper sa nu ma injure suporterii Craiovei!

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2012. Fotbal pe bandă rulantă - Toate drepturile rezervate Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Powered by Blogger