Prosport o dă în bară: puneţi mîna pe dicţionar înainte de a scrie!

18 iul. 20104comentarii

Prosport o dă în bară! Pune titluri la articole fără să le ştie semnificaţia!
Prosport a dat-o iarăşi în bară! Rău de tot! O armată de ziarişti scot ziarul respectiv, însă nici unul nu şi-a dat seama de eroarea grosolană care s-a strecurat în titlul articolului Duel fratricid în Bănie! Vezi cine sunt „fraţii“! Măi, băieţilor de la ediţia online a Prosportului, înainte de a da titlul respectiv aţi consultat dicţionarul limbii române? Păi, nu! Aoleu, s-ar întoarce Nicolae Iorga în mormînt! Duel fratiricid? Iată ce zice DEX-ul. Fratricid - ucigaş de frate sau de soră, care se desfăşoară între membrii aceleaşi naţiuni (despre războaie). În concluzie, duel fraticid înseamnă ucigaş de frate. De aici şi pînă la sinteza articolului e cale lungă ca de la trăsură la avion. Nu o acceptăm nici ca figură de stil! Despre ce e vorba în text? Despre duelul fraţilor Ciucă şi Găman, care s-au întîlnit sîmbătă ca adversari în partida amicală Universitatea Craiova - Gaz Metan Craiova. Cel mult fraţii Ciucă şi Găman s-au scuipat, înjurat, s-au împins sau şi-au dat la gioale, dar în nici un caz nu s-au omorît!?! Că doar era un amical. Se aude, Prosportule, nu ne-aţi luat ochii cu pomposul titlu, v-aţi făcut de rîs! Puneţi mîna pe carte, nu ne mai faceţi draci cu tîmpenii de acest fel.Se aude? Uite, d-aia sunt mulţi care preferă să citească blogurile de fotbal în detrimentul ziarelor! Citeşte articolul din Prosport.
18 iulie 2010, ora 13:13

Dă mai departe :

+ comentarii + 4 comentarii

18 iulie 2010 la 13:29

puteau sa scrie simplu daca doreau sa impresioneze: "Crima in Banie" ...Doamne fereste!!!

18 iulie 2010 la 14:21

au mai dat una azi: Mario Kardel a jucat 20min la Branesti ..ceva de genul asta.. :D

18 iulie 2010 la 18:24

Felicitari pentru munca de pe acest site,salutari din Madrid
Nehoiu online Directorio web SEO

Administrator Fotbal pe banda rulanta
18 iulie 2010 la 18:43

Raspunsuri pentru cometariile precedente: Urmaresc cu atentie ce scriu ziaristi sportivi, insa rareori ii trag de urechi. Am fost si eu gazetar si stiu cit de stresanta e munca asta, accept chiar greselile care se comit. Chestia asta din Prosport m-a scos din sarite. Pe cealalta, relatata de Claudiu din Barcelona, chiar nu am vazut-o. Dar cred ca ajunge una pe zi. Ii multumesc lui Adrian din Madrid pentru cuvintele frumoase despre acest blog. Va mai astept cu comentarii.

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2012. Fotbal pe bandă rulantă - Toate drepturile rezervate Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Powered by Blogger