Liga I între echipe flotante şi arbitraje cu dureri de cap

26 iul. 20101comentarii

Prima etapă ne-a adus în prim-plan scandalurile legate de arbitraj
Punct final în prima etapă din Liga I. Hai să aruncăm un ochi peste ceea ce ni s-a oferit în runda inaugurală, trăgînd cîteva concluzii.
ECHIPE CU DOMICLIU DE FLOTANT Parcă niciodată nu am avut atîtea echipe în prima ligă care au domiciliul într-un oraş şi joacă în altă parte. Dacă U Craiova s-a mutat din sezonul trecut la Turnu Severin, pentru că nu s-a înţeles cu Primăria din Bănie, două nou-promovate au ales acelaşi drum. U Cluj joacă la Alba-Iulia, stadionul de pe Someş fiind în construcţie, în timp ce Victoria Brăneşti se consideră acasă la Buzău, propria arenă neîndeplinind condiţiile pentru prima ligă. Se aude că la anul Astra Ploieşti se mută la Giurgiu.
ARBITRAJELE DAU IAR BĂTĂI DE CAP La acest capitol nu s-a schimbat nimic. Arbitrii dau meciurile peste cap, fac erori care influenţează rezultatele. Toată lumea este nemulţumită şi mitraliază verbal cavalerii fluierului. De cele mai multe ori au dreptate, însă mare lucru nu se poate schimba. Ăştia sunt arbitrii noştri, nu îi putem schimba. Aducem din nou arbitri din străinătate să stingem focul care se aprinde etapă de etapă.
STEAUA LUI PIŢI SE PREGĂTEŞTE SĂ ZBOARE
Cu Victor Piţurcă la timonă, Steaua s-a schimbat la faţă. Cu mulţi jucători noi aduşi la echipă, aproape toţi de valoare, cu un staff tehnic experimentat, cu un Gigi Becali mai liniştit ca niciodată, cu suporterii care se aproprie de echipă, Steaua are nevoie doar de timp pentru a reveni formaţia care făcea ravagii în Europa.
DEJA SE VORBEŞTE DE DEMISII ŞI DEMITERI Boala asta nu ne-o poate lua nimeni. Vine un tehnician nou la o echipă, nu apucă să arate ce poate şi i se arată uşa. Sau pleacă singur. Pentru că nimeni nu are răbdare, contează doar rezultatele imediate. Se fac pariuri despre primul antrenor dat afară, lucru care doar la noi se poate întîmpla. Una peste alta, Stoichiţă de la Astra s-a cam săturat şi vrea să demisioneze. Probabil că după trei etape, vom vedea primul antrenor demis.
SPECTACOLUL LIPSEŞTE CU DESĂVÎRŞIRE Să dăm vina pe faptul că echipele încă nu şi-au făcut rodajul sau pe căldura sufocantă pentru că fotbalul ne este oferit cu linguriţa. Oricum, media campionatului nostru este slabă, asta se vede cînd ieşim în Europa. Puţine goluri, puţine faze de poartă şi mai puţin spectacol în această primă etapă. Dar drumul este lung, să nu lamentăm de la început....
În ultimul meci al etapei, Victoria Brăneşti - Gaz Metan Mediaş 2-3. (Oprea  2 goluri, 1 din penalty / Eric -2 goluri, 1 din penalty, Zaharia). A fost un meci tensionat, ardelenii conducînd cu 2-0 şi 3-1. Aveţi mai jos ultimul gol al meciului, marcat de Oprea (Brăneşti), în prelungirile meciului.
Dă mai departe :

+ comentarii + 1 comentarii

26 iulie 2010 la 23:06

Citeste noua rubrica Blitz-Liga (etapa1) plus superlativele etapei, numai pe Pagina de Sport
http://paginadesport.info
Multumesc,

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2012. Fotbal pe bandă rulantă - Toate drepturile rezervate Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Powered by Blogger