Clasamentul golgheterilor Cupei Mondiale 2010

4 iul. 20101comentarii

Cine sunt tunarii Cupei Mondiale din Africa de Sud după disputarea meciurilor din faza sferturilor? Cine s-a remarcat în mod deosebit în partidele jucate pînă în prezent şi cîte goluri a marcat? Iată mai jos un clasament al golgheterilor Campionatului Mondial din Africa de Sud, cu cîteva consideraţii asupra primilor trei de pe podium.
1. DAVID VILLA (Spania) - 5 goluri. Atacantul spaniol a tras echipa după el. A punctat cu sînge rece tocmai în momentele cînd ibericii aveau mare nevoie de un gol pentru a decide soarta meciurilor. A fost ales cel mai bun jucător în cinci meciuri jucate de Spania în Africa de Sud. 448 de minute jucate în Africa de Sud.
2. THOMAS MULLER (Germania) - 4 goluri. Surpriza plăcută a Mondialului. Tînărul vîrf german şi-a făcut datoria, în ultimul meci umilindu-l practic pe Maradona, cel care cu luni în urmă refuzase să stea cu el la o conferinţă de presă, tratîndu-l ca pe un copil de meci. 383 de minute jucate pînă în prezent.
3. WESLEY SNEIJDER (Olanda) - 4 goluri. Omul bun la toate pentru portocala mecanică. Pasează, centrează, dar şi marchează cu sînge rece. Ca şi la echipa sa de club, Sneijder este dirijorul unei orchestre care cîntă (joacă) cum conduce el. 442 de minute jucate în Africa de Sud.
4. Miroslav Klose (Germania) - 4 goluri;
5. Gonzalo Higuain (Argentina) - 4 goluri; 
6. Robert Vittek (Slovacia) - 4 goluri; 
7. Luiz Suarez (Uruguay) - 3 goluri; 
8. Diego Forlan (Uruguay) - 3 goluri; 
9. Landon Donovan (SUA) - 3 goluri
10. Luis Fabiano (Brazilia) - 3 goluri.
Dă mai departe :

+ comentarii + 1 comentarii

Anonim
5 iulie 2010 la 21:45

Salutare,
am descoperit cu placere blogul vostru cu mult sport si mai ales fotbal. Intrati si voi pe Pagina de sport, recent deschisa la
http://danolteanu.wordpress.com
Va astept,
Dan

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2012. Fotbal pe bandă rulantă - Toate drepturile rezervate Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Powered by Blogger