Caracatiţa-oracol Paul prezice: Spania va fi campioană mondială (video)

9 iul. 20100 comentarii

Caracatiţa-oracol Paul, care pînă acum nu a dat greş în prezicerile privind meciurile de la Campionatul Mondial de fotbal, a decis cine va fi campioana mondială. Paul a decis aşa: Spania va bate Olanda în finală şi va deveni campioană mondială, iar Germania va cîştiga partida cu Uruguay, din finala mică.
E treaba caracatiţei cum îşi alege mîncarea din recipientul unde este plasat drapelul ţării pe care prezice că va cîştiga. Paul a fost tare pînă acum, a prezis exact la toate meciurile din Africa de Sud.  A devenit celebru, el este adevărata vedetă a Cuopei Mondiale. Atenţie însă, a prezis bine şi la Campionatul European de acum doi ani pînă la meciul din finală. Acolo a dat-o în bară! A indicat că Germania bate Spania în finală, dar a ieşit exact pe dos. Acum, vede campioană mondială Spania, însă dacă istoria se repetă? S-ar bucura olandezii şi probabil mulţi nu ar mai crede în oracole.

9 iulie 2010, ora 12:45
Dă mai departe :

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2012. Fotbal pe bandă rulantă - Toate drepturile rezervate Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Powered by Blogger