Adriano şi Omul-păianjen la antrenamentul Romei (video)

24 iul. 20101comentarii

La antrenamentul de alaltăieri al formaţiei AS Roma a pătruns pe teren un personaj îmbrăcat în Omul-păianjen. El s-a alăturat pentru cîteva momente lui Adriano, atacantul brazilian care vrea să demonstreze că mai are multe de demonstrat în fotbal. Omul-păianjen a părăsit însă repede gazonul şi i-a lăsat pe jucători să-şi vadă de treabă, spre rîsetele celor prezenţi la antrenament. Probabil a fost o glumă pusă la cale de cineva pentru a înviora atmosfera.
Dă mai departe :

+ comentarii + 1 comentarii

25 iulie 2010 la 11:14

Mititelu ar avea de cistigat daca nu ar mai iesi atit in evidenta. Sa umble la organizarea clubului, la relatiile cu autoritatile, stadion in Craiova, astea sunt sau ar trebui sa fie problemele lui. Intr-adevar au fost anumite circumstante de penalty la duelul Costea-Panin, insa cred ca arbitrul a considerat ca nu olteanul nu mai avea sanse sa ajunga la minge, insa se putea da. La contactul din prima repriza dintre acelasi Costea si Claro, nici vorba de penalty. Cred ca pina la urma Craiova e foarte multumita de egal, nu au aratat ca vor cu ardoare victoria. Prestatia campionilor - lamentabila.

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2012. Fotbal pe bandă rulantă - Toate drepturile rezervate Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Powered by Blogger