Gigi Becali aruncă vina pe Apostol pentru înfrîngerea din Groapă: Le-a făcut cadou victoria dinamoviştilor

17 oct. 20100 comentarii

Foto: Captură Youtube
Atunci cînd echipa sa pierde, patronul Stelei, Gigi Becali, iese în faţa camerelor tv si dă vina pentru înfrîngere ba pe antrenori, ba pe jucători, ba pe arbitri. N-a rezistat decît 45 de minute pe stadionul din Ştefan cel Mare, după care a plecat supărat acasă. De fapt, conturile meciurile erau încheiate la pauză, cînd Dinamo conducea cu 2-1. Ei, bine Becali l-a scos ţap ispăşitor pe Apostol, despre care spune că a făcut cadou victoria dinamoviştilor. După cum se poate vedea în imaginile video de mai jos, Becali zice că Apostol şi Bilaşco a făcut praf meciul. Patronul Stelei are însă şi un regret: Nu trebuia să iau jucători de la Unirea Urziceni. Oricum, în iarnă se va face curăţenie generală în Ghencea, 4-5 jucători dispărînd din peisaj.
Cît priveşte afirmaţia despre Apostol cum că l-a supărat cel mai tare, îi dau veţi perfectă dreptatelui Gigi Becali. Apostol a fost „prieten“ cu fotbaliştii în această seară. Au văzut chiar şi bolnavii de la Spitalul de alături că Apostol a fost cel mai slab din Groapă.
Dă mai departe :

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2012. Fotbal pe bandă rulantă - Toate drepturile rezervate Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Powered by Blogger